Wie is de Brandenburg?

“Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart” (Confucius)

Maaike-van-Veenendaal_portret

 

 

 

 

linkedin2

 

Mijn naam is Maaike van Veenendaal. Groei en Bloei staat voor mij centraal.

Ik houd mij graag bezig met vraagstukken die samenhangen met de begeleiding van groepen en individuen naar of binnen het functioneren in organisaties. Ik ben graag tot ondersteuning van mensen waar het aankomt op groeien en bloeien in het kader van beroepskeuze, sollicitatie, loopbaan(her)-oriëntatie, re-integratie, competentieontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, communicatie en gezondheid op het werk.
Dat doe ik met het toepassen van een psychologische component; het onderzoeken van de wortels. Mijn aanpak is typerend door haar pragmatisme, invoelend vermogen en authenticiteit, ondersteund door de kennis van psychologie.

De wortels van De Brandenburg zijn deels gelegen in fruitteeltbedrijf De Brandenburg. Wanneer ik niet met mensen en hun loopbaan bezig ben, sta ik als fruittelersvrouw met de voeten in de Betuwse klei. Daar ben ik binnen Fruitteeltbedrijf De Brandenburg bezig met een andere vorm van groei en bloei, namelijk de groei en bloei van fruit (appels, peren, pruimen en kersen).

Ook in een fruitteeltbedrijf wordt heel bewust vormgegeven aan groei. De vormen van groei die daar plaatsvinden ontstaan niet vanzelf, maar vereisen flinke inspanningen. Zo is het ook met mensen in hun loopbaan. De vormen van groei ontstaan ook niet vanzelf, maar voor een glorieuze loopbaan zijn ook flinke inspanningen vereist. De Brandenburg ondersteunt bij het leveren van deze inspanningen. De missie van De Brandenburg is mensen te ondersteunen meer uit zichzelf te halen. Door  energie te ontwikkelen om een (nieuwe) richting in te slaan of gedachten te ontwikkelen over studiekeuzes, loopbaankeuzes, competenties of ontwikkeling.

P1050762